5 Simple Statements About در دوران آبله مرغان چه بخوریم Explained
5 Simple Statements About در دوران آبله مرغان چه بخوریم Explained
Blog Article
نوزادان تازه به دنیا آمده که مادران آنها واکسینه نشده یا هرگز به آبله مرغان مبتلا نگشتهاند.
سپس کمی آب لیمو و عسل اضافه کنید. (یک قاشق سوپ خوری) مخلوط را دوبار در روز بنوشید.
اداری و حاکمیتی عمومی در اداری اعتقادی و اعبادی عمومی در اعتقادی تغذیه و آشپزی شیرینی سنتی ایرانی عمومی در آشپزی غذای سنتی ایرانی مواد اولیه مواد خوراکی نوشیدنی تفریحی و ورزشی بازی گروهی عمومی در ورزشی حقوقی و قضایی عمومی در حقوقی خانه و خانواده عمومی در خانواده رشد و توسعه توسعه فردی عمومی در رشد و توسعه سفر و گردشگری عمومی در گردشگری سلامت و بهداشت درمان خانگی زیبایی طب سنتی عمومی در سلامت علم و دانش عمومی در علم و دانش فرهنگی و هنری عمومی در فرهنگی مد و پوشاک فناوری و ارتباطات عمومی در فناوری کارآفرینی و کسب و کار عمومی در کسب و کار کالا، خدمات و دارایی ها عمومی در کالا و خدمات کسب و کار مهمان کشاورزی و باغبانی عمومی در کشاورزی مالی و اقتصادی عمومی در مالی
آبله مرغان ، به عفونت ویروس هرپس اشاره دارد. این یک بیماری بسیار مسری است که از طریق قطرات هوا و تماس نزدیک منتقل می شود.
لکه های قرمز و تاول ها کمی بیشتر زمان میبرد تا کاملا رفع شوند.
دارو های مهم موضعی عبارت است از آسیکلوویر و زینک اکساید
همچنین پماد آسیکلوویر نیز علائم و طول مدت عفونت اولیه آبله مرغان را بعد از ۲۴ ساعت کاهش میدهد.
ولی میتوانید برای جلوگیری از باقی خرید واکسن آبله مرغان ماندن جای زخم، از پماد زینکاکساید هم استفاده کنید
صفحه اصلی » مجله پزشکی » بیماری آبله مرغان چیست و چه مراحلی دارد؟
با این حال، در بزرگسالان با بیماری مزمن، به ویژه افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، علائم شدیدتری وجود دارد.
شیوع آن در ایران به علت عدم واکسیناسیون به صورت اپیدمیک تظاهر کرده و اغلب در فصل بهار است. فردی که یک بار به آبله مرغان مبتلا شده، احتمال ابتلای مجدد او در طول عمر بسیار کم خواهد بود.
روغن اسطوخودوس از دیگر درمانهای مؤثر برای کاهش سوزش و خارش ناشی از بیماری آبله مرغان است. روغن عصارهی اسطوخودوس را با مقدار کمی از روغنهای حامل مانند روغن نارگیل یا بادام رقیق کنید، روی ناحیهی آسیبدیدهی پوست بمالید و بگذارید تا خشک شود. این کار را روزی ۲ بار تکرار کنید.
این اتفاق زمانی میافتد که کلاژن پوست شما از بین میرود که اجازه نمیدهد جای زخم به درستی بهبود یابد.
سپس هر ۶ تا ۸ هفته یکبار جای زخم را با اسید هیالورونیک پر میکنیم تا زمانی که جای جوش آبله مرغان برطرف شود. سابسیژن ممکن است نیاز به تکرار داشته باشد.